Help

Wat is Ticketmatic?

Ticketmatic is het kaartverkoopsysteem van uw theater. Via Ticketmatic kan u online tickets kopen voor de voorstellingen van uw theater. Indien u heeft gekozen voor e-tickets , krijgt u na betaling een email en drukt u uw tickets zelf af. U hoeft dus niet te wachten op de post, maar ontvangt uw tickets direct. Op elk ticket staat een unieke barcode waarmee u toegang heeft tot de voorstelling. Ter plekke hoeft u niet meer in de rij te staan, maar kan u direct naar binnen.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

U kan uw tickets betalen via creditcard (Visa of Mastercard) of via iDEAL. Indien u betaalt via creditkaart of iDEAL kan u uw tickets dadelijk afprinten. Indien u betaalt via overschrijving, ontvangt u uw tickets van zodra wij uw betaling verwerkt hebben.

Kan ik een ticket kopen als ik geen printer heb?

Ja, u kiest voor tickets toesturen per post, afhalen aan de kassa of stuurt de bevestigingsmail door naar iemand met een printer, die vervolgens de tickets kan afdrukken.

Is het ticket beveiligd tegen fraude?

Elk ticket bevat verschillende beveiligingselementen. Aan de ingang van een evenement wordt uw ticket gescand en elektronisch op echtheid getest. Namaken of kopiƫren van het ticket is dus nutteloos.

Ik heb teveel tickets besteld, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Dat kunt u navragen bij uw theater.

Kan ik tickets omruilen?

Dat kunt u navragen bij uw theater.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Het theater zal de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Leest u hier meer over op de website van het theater .

Ik kan mijn tickets niet afdrukken.

Controleer of u Adobe Acrobat Reader heeft.

Controleer of uw printer aan staat en aangesloten is op uw computer.

Controleer of uw printer genoeg geheugen beschikbaar heeft en sluit programma's die u niet gebruikt.

Probeer om het ticket te printen als afbeelding:Kunt u nog steeds niet afdrukken? Neem contact op met het theater.

Ik heb geen email ontvangen om de tickets uit te printen.

In sommige gevallen komt de e-mail met de link om uw tickets uit te printen in de spambox van uw mailprogramma. Het kan ook zijn dat u een onjuist e-mailadres heeft opgegeven, of per ongeluk een typefout heeft gemaakt. Indien u 48 uur na uw bestelling nog geen email ontvangen hebt, neemt u dan contact op met uw theater.

Ik ben mijn e-tickets verloren of mijn e-tickets zijn gescheurd, gekreukt of gevouwen.

In de bevestigingsmail vindt u een link die het mogelijk maakt om uw tickets opnieuw af te drukken

Uw ticket is uw toegangsbewijs tot het evenement. Bij de ingang wordt de unieke barcode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Voor deze controle is het van belang dat uw ticket niet gescheurd, gekreukeld of gevouwen is.

Kan ik mijn ticket op elk soort papier afdrukken?

Nee, alleen een ticket geprint op wit A4 formaat is geldig.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Voor vragen met betrekking tot het evenement (ticketprijs, verkooppunten, terugbetalingen, ...) kan u contact opnemen met uw theater.